woensdag 5 juni 2013

Huwelijkskaart


Hoi allemaal,
 
Dit kaartje heb ik als gastdesigner gemaakt voor de nieuwe challenge bij Scrap Cards Challenge-Blog. De nieuwe uitdaging is dit keer een kleurenchallenge. Met een kleurenfoto mogen jullie aan de slag om een creatie te maken. Ik vond het zelf een erg leuke uitdaging je kunt met de kleurtjes alle kanten uit. Met de voorbeeldkaarten geven we jullie alvast wat inspiratie. Doe allemaal weer gezellig mee en ik wens jullie heel veel succes. Er gaan vast weer heel wat mooie creaties komen. 
 
 
 
Deze huwelijkskaart wil ik bij de volgende 2 challenges mee laten doen: Hobbyhome-hobbyartikelen (kraft-vintageplaatje-bloemen) en Dutch Card Lovers.

Deze week heb ik weer een uitnodiging gekregen van Miekelotte om gastdesigner bij hun te zijn. Ik vind het helemaal te gek ik ben vanaf begin maart bezig met een eigen blog en heb inmiddels al m'n zesde uitnodiging voor gastdesigner. Dit verwacht je niet als beginnende blogger maar ik vind het wel super leuk. Ook wel spannend want je wilt toch graag elke keer iets moois maken en al vind je het zelf mooi je moet maar afwachten of anderen het leuk vinden. Het beloofd deze week een zonnige week te worden, tip: neem jullie hobbyspullen mee naar buiten en ga dubbelop genieten van je hobby en het zonnetje. 
 
Creatieve groetjes Ellie

12 opmerkingen:

  1. Hoi Ellie, Wat een prachtige kaart is dit geworden , mooie kleuren en erg mooi afgewerkt. Wat superleuk voor je om gastdesigner bij al die bloggen te mogen zijn. Je kaarten zijn ook altijd bijzonder mooi. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een heel mooie uitwerking van de opdracht, deze vintagekaart! Leuk dat je meedoet met DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Ellie, je kaart ziet er prachtig uit, leuke kleuren maken je vintage kaart een plaatje.
    Lieve groetjes, Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Ellie,
    Bedankt voor je leuke reactie op mijn rompertjes
    Super leuk dat je volgster bent geworden van mijn blog.

    Natuurlijk ben ik hier ook even komen gluren;)
    Je maakt prachtige kaarten, ik ga jou ook volgen hoor, zo mis ik niets van jou prachtige creaties :)

    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige kaart Ellie. Hele leuke kleurencombinatie.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jeetje Ellie wat een geweldig mooi kaartje en wauw hoe gaaf is dat om al in een paar maanden 6 keer gevraagd te worden als gastdesigner nou dat is mij nog nooit gelukt hoor. Helemaal super voor je meis. Geniet er maar van.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Ellie, Wat een beauty hebt je gemaakt. Superleuk voor je dat je zoveel gevraagd wordt als gastdesigner. Het is een hele eer. Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Ellie,
    Mooie kaart.mooie kleuren contrast. Ja leuk dat je al zes keer in die korte tijd bent gevraagd. Ik vind dat een hele eer, zo voel ik dat. Ben net voor de eerste keer gastdesinger bij joy! Geweest en gelukkig vonden ze mijn kaart prachtig. Pjooeeiii dus ik voel met je mee. ;-)
    Geniet ervan en van het weer!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  9. een mooie vintagekaart zeg en prachtige kleuren ook.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooi vintagekaartje en leuke details erbij. Dank voor het meedoen bij DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Lieve Ellie, mooi en heel nostalgisch. Ik houdt van Vintage en Nostalgie. Ik zie schitterende werkjes, op je Blogje. Lisanne heeft me je blogje verder gegeven. Hartelijk bedankt voor de verlinking van mijn kreativ winkeltje!! Kan je jou adres aan me Emailen? Je krijgt een mooi Candy van me toegestuurd. Tot schrijfs, lieve Ellie. Vele groetjes van Marina

    BeantwoordenVerwijderen