vrijdag 12 augustus 2016

MD Challenge #158

Dag allemaal,

We starten weer met een nieuwe MDchallenge dit keer is de uitdaging: verwerk zoveel mogelijk kraft op je kaart/creatie. Ik heb er een strandkaart van gemaakt, die blijven leuk om te maken. Ik ben begonnen met de mooie cirkelmal en heb er een lintje doorheen geregen. De stans heb ik niet helemaal rondom vastgeplakt  en er een labeltje onder geschoven. Er omheen verschillende strandspulletjes in 3D bijgeplakt. Om de meerpaal wat jutetouw gewikkeld en vastgeplakt. Hopelijk gaat het weer snel een beetje opknappen zodat we nog kunnen genieten van heerlijk buiten zijn. Het lijkt nu wel herfst in plaats van zomer.
   

Gebruikte materialen:
- Designpapier: Driftwood PK9134
- Plaatje: IT585
- Cirkelmal: CR1350
- Strandhuisje: LR0422
- Scheepstouw: LR0418
- Anker, zeester: LR0232
- Rietpluimen: LR0409
- Meerpaal, zeemeeuw: CR1279
- Kleine schelpjes: CR1363
- Lint, jutetouw
- Kraft

Leuk dat je weer even kwam kijken hopelijk heb ik je inspiratie kunnen geven en doe je gezellig met onze MDchallenge mee.

Creatieve groetjes Ellie

5 opmerkingen:

 1. Prachtig zomers kaartje Ellie!

  Groetjes

  Rimmie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ellie,
  Hoognodig tijd om jou een bezoekje te brengen, ook al heb ik geen vakantie....werk heel veel voor alle vakantie gangers en om tussen mijn verplichtingen door niet aldoor achter de pc te gaan zitten, maar ook andere dingen te doen, staat het bloggen op een laag pitje! Je maritieme kaartje is super mooi! foot steps in the sand...prachtig! Er zijn ook zoveel mooie strand spulletjes uitgekomen, daar kunnen we ons wel mee uitleven hè! Alvast een fijn weekend.
  Liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart heb je weer gemaakt Ellie. leuk al die strandspulletjes die je gebruikt hebt.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben gek op het strand thema, dus ook op deze kaart. Mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ellie wat een plaatje van een kaart heb je gemaakt met al deze prachtige strandspullen. Wat zijn er toch mooie mal,en om dit soort kaarten mee te maken. Het is je weer super gelukt ! Helaas is het tot nog toe weinig strandweer hier. Wij hebben nog altijd een dagje Ameland op het programma. Hoe gaat het eigenlijk met Lisanne. Daar horen we nooit meer iets van? Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen