dinsdag 16 maart 2021

Gestopt als DT

 Hallo allemaal,

Jullie hebben het vast al gelezen dat ik en Lisanne zijn gestopt met voorbeeldkaarten te maken voor Creatief met Daantjes Hobbyshop. Heel erg jammer, we vonden het erg leuk om te doen en Lisanne vond het ook super leuk om Daantjes challengeblog op te zetten . Zij heeft dit met veel plezier gedaan en er veel tijd ingestoken. Daarnaast heeft ze ook nog voorbeeldkaarten gemaakt: mijn complimenten voor haar. Op haar blog heeft ze het een en ander uitgelegd je leest het hier. Ik wil het daarom kort houden we willen met plezier kaarten maken en dat blijven we ook zeker doen, maar om elke week in plaats van twee ineens drie voorbeeldkaarten te moeten maken werd ons echt te veel. We gaan gezellig door met onze hobby samen kaarten maken en blijven ze op onze blogs plaatsen.
 
 De kaart die ik laat zien had ik al klaar als voorbeeld voor de challenge met letter D, dolfijnen. Ik laat hem hier nog gewoon zien ik vond hem zelf te leuk om het niet doen. Ik heb de nieuwe slime line mal gebruikt en er een achtergrondplaatje van Eline op geplakt. De leuke dolfijnen weer eens opgezocht en gestansd uit zilverachtig papier. Verder de kaart afgemaakt met een paar bloemetjes en tropische bladeren. De tekst heb ik op het achtergrondplaatje gestempeld.
 

Gebruikte materialen:
- Achtergrond plaatje: Eline's Tropcal AK0070
- Slime line mal: CR1537
 - Dolfijnen: LR0332
- Bloemen: LR0666
- Bladeren: LR0667
Enamel Dots: PL4516
- Tekst: HT1603

Bedankt weer voor je bezoekje een fijne dag en tot de volgende kaart weer.

Creatieve groetjes Ellie

16 opmerkingen:

 1. wat ik ook bij Lisanne schreef jammer dat het zo moet lopen maar ik blijf gezellig bij jullie komen om je mooie kaartjes te bewonderen, je kaart van vandaag is supermooie wat een leuk idee voor een slimline kaart die ga ik onthouden leuke details heb je gebruikt
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart, heel tropisch en op de één of andere manier doet het me aan een postzegel denken.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hélemaal niét LEUK en héél teleurstellend hoe dit gegaan is maar gelukkig heeft het niets met jullie gezondheid te maken zoals we even vreesden. Lekker doen wat goed voelt, dat heb ik óók bij Lisanne geschreven, het is tenslotte een hobby en daarbij móet niéts! Je slimlinekaart neemt ons mee naar warme oorden, leuk!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat jullie moesten stoppen. Maar zo begrijpelijk, is ook wel erg veel wat je dan moet.
  Gelukkig ga je lekker door met kaarten maken en kan ik er zo toch nog van genieten. Je dolfijnen kaartje is erg mooi geworden. Groetjes, Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaart. Heel leuk bedacht.. past mooi op dit model. Jammer dat jullie gestopt zijn...Maar het is hobby en iedere week 3 kaarten moeten maken.. hou je niet vol... moeten is niet leuk... dan verlies je creativiteit en dat zou jammer zijn. Jullie maken beide prachtige kaarten. Lekker doorgaan voor jezelf zou ik zeggen. Veel plezier met d3 kaarten hobby. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hip kaartje geworden, leuk!

  Enne... net zoals je zegt we gaan gewoon lekker door met onze hobby en nu we daarin meer 'vrijheid' hebben kunnen we ook weer eens wat oud en nieuw combineren ipv alleen nieuw, kunnen we de voorraden opmaken ;) Tot vanavond!

  Hobbygroet,
  Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een leuke en vrolijke kaart met die springende dolfijnen. Fijn dat jullie gewoon doorgaan met kaarten maken, en dat er geen "moeten" meer achter zit. Dan is de lol er gauw af! Veel knutselplezier vanavond!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, wat een leuke kaart! Je hebt gelijk dat je die hier laat zien, te leuk om niet te doen.
  Geniet vooral van jullie hobby, dat levert positieve energie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel jammer als zoiets natuurlijk stopt maar kaarten maken moet wel leuk blijven en 3 per week is wel erg veel. Natuurlijk blijf ik jullie volgen en zoals Lisanne als zegt, nu kunnen jullie ook wat oudere spullen gebruiken en opmaken!
  En dit kaartje is superleuk!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een prachtige kaart heb je gemaakt,
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gelukkig ga je wel door met mooie kaarten maken.
  Deze is ook al weer zo leuk met die dolfijnen!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is een superleuk kaartje met de dolfijnen. Zo zomers en vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk zomers kaartje, laat de zomer maar komen. Ik snap wel dat het DT te veel werd. De hobby moet een hobby blijven he.
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi je kaart is geweldig.
  Groetjes Jackelien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een verhaal, maar gelukkig gaat de hobby door.
  Ook dit is weer een ontzettend mooie, inspirerende kaart.
  Leuk dat de dolfijnen een beetje glimmend zijn, net of ze nat zijn.
  Fijne dag,
  Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi Ellie,
  Superleuke kaart

  Liefs en Creatiefs
  Cinderella
  XX

  BeantwoordenVerwijderen