dinsdag 25 augustus 2020

Hoera

Hallo allemaal,

In onze vakantie ben ik eindelijk eens aan de slag gegaan met het kleuren van stempels. Tijdens de laatste Knots gekke kaarten beurs heb ik met mijn dochter een workshopje stempels kleuren met ecoline brush pennen bij Marjolein gedaan. We vonden dit erg leuk om te doen en hebben enthousiast de nodige spulletjes ervoor gekocht zodat we er thuis ook  mee aan de slag konden. Maar je raad het al de spulletjes zijn in de kast beland. Gelukkig hebben we ze weer voor de dag gehaald kleuren is toch wel super leuk om te doen je maakt er weer heel andere kaartjes mee.
  

Gebruikte materialen:
- Studio Light Essentials STENCILSL264
- Embossingfolder DF3455
- Cirkel CR1468S
- Stempels: MZ1902, MZ1904
- Ecoline brush pennen: 422,318,601,656
- Satijnlint

De kaart gaat meedoen bij: De Egel

Gezellig dat je weer even een kijkje kwam nemen tot de volgende keer.

Creatieve groetjes Ellie

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart Ellie! Het kleuren gaat je goed af. Dat is iets waar ik me niet aan waag....
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart Ellie. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed dat je de stiften weer opgezocht hebt Ellie. Je hebt een mooie kaart met die gestempelde en gekleurde bloemen gemaakt. Lekker fleurig zo rond de tekst. Mooi dat je het roze cardstock ook geëmbost hebt, geeft net wat extra's aan de kaart.
  Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
  Lieve groetjes Miranda (dt De Egel)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat gebeurd wel vaker dat spullen in de kast belanden. Maar toch goed om ze te voorschijn te halen want je hebt er een prachtige creatie mee gemaakt. Dank je wel voor het meedoen aan de uitdaging van de Egel. groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, herkenbaar!! Maar wat goed dat je ze toch voor de dag hebt gehaald. Je hebt er een prachtig kaartje mee gekleurd, of eigenlijk de bloemen, maar het geheel is heel gaaf. Dank je wel voor het meedoen bij ons van de Egel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig kaartje en gewoon mee doorgaan hoor. Ik herken het wel. Heb ze hier ook liggen en heb zelfs pas nog van die waterbrushpennen gekocht. En ook die staan nog netjes te wachten op het gebruik ervan.....
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen