dinsdag 24 december 2013

Laatste kerstkaartje

Hoi allemaal,

Vandaag wil ik mijn laatst gemaakte kerstkaart laten zien van dit jaar. Ik had veel meer zelfgemaakte kaarten klaar willen hebben maar het is me niet gelukt. Volgend jaar doe ik een nieuwe poging om er meer klaar te krijgen de kaartjes die ik te kort kwam heb ik aan gevuld met gekochte kaartjes. Er gaat toch wel heel wat tijd zitten in zelfgemaakte kaarten en je kunt nu eenmaal niet alles tegelijk en moet je je tijd verdelen al vind je het nog zo leuk om te doen. Met dit kaartje wil ik jullie allemaal een fijne kerst toewensen. Dit kaartje met geborduurde rand stond  in het HJ 104 en ik vond het een erg leuke voorbeeldkaart van Jenine om na te maken. Ik heb er wel mijn eigen draai aan gegeven. De kerststerren(LR0142) en hulsttakjes(LR0244) zijn zelf gestanst en een beetje bewerkt met stickles goud en een paar meeldraadjes in de kerststerren gedaan. Het plaatje van Precious Marieke heb ik op de mooie stans (Creatables LR0279) geplakt. De randjes heb ik geïnkt en een beetje stickles goud erlangs gedaan. Een tekststicker een paar plakpareltjes en een strik met daarop een kerstster met hulsttakjes maken het af. Dit was het voor deze keer weer na de kerst hoop ik een nieuwjaarskaart te laten zien. Ik wens jullie hele fijne, gezellige dagen toe en misschien heb je nog even tijd om een reactie achter te laten ik lees altijd graag jullie reacties.



Creatieve groetjes Ellie

12 opmerkingen:

  1. Hoi Ellie, Wat een prachtige kaart. Top. Heel prachtig met het vogeltje. Leuke mallen . En prachtige met het borduurtje. Fijne dagen. Hopelijk knapt Lisanne weer snel op. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor jou maak ik even tijd hoor Ellie
    Je kaart is schitterend, met een prachtig borduurwerkje erop, mooi gemaakt.
    Ik wens jou ook héle fijne Feestdagen, hopelijk is Lisanne weer snel de oude.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi ellie,
    Je laatste kaartje van 2013, ziet er prachtig uit, mooi geborduurd en erg mooi afgewerkt, wens je hele gezellige Kerstdagen,liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Natuurlijk kom ik ook bij jou nog even kijken! Dank je wel ook voor jou blogpost en je mooie wensen...en ik wens jou en je gezin ook hele mooie dagen en een goed en lekker creatief nieuwjaar!
    Veel beterschap voor Lisanne....hopelijk is ze snel weer opgeknapt! wij zijn afgelopen dagen druk geweest met de verhuizing van mijn oudste naar zijn nieuwe huis en veel gepoetst, dus ben nu wel een beetje gaar! maar moest toch even naar de bloggies!
    Lieve kerstgroetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een plaatje Ellie

    Fijne kerstdagen
    groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je laatste kaartje voor dit jaar is een prachtige afsluiter Ellie,,,super leuk geworden....

      Ik wens je nog hele fijne kerstdagen
      groetjes Rosina

      Verwijderen
  7. Wat een schitterende kaart Ellie, ik vind hem prachtig. Heb vandaag ook voor het eerst een poging gedaan om op een kaart te borduren, maar jeetje dat valt nog niet mee, dat wordt nog flink oefenen voor mij, die van jou is schitterend. Wens jou en allen die je lief zijn hele fijne feestdagen toe.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige kaart Ellie, en hele fijne warme dagen voor jou en je familie. liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je kaart is prachtig Ellie ik vind de kaarten van Jenine ook altijd geweldig mooi om te maken.
    Fijne kerstdagen!
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  10. prachtige kaart.
    Jij ook fijne feestdagen

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen